Четверг, 25.04.2024, 11:29 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Октябрь » 25 » Фани «Зорі» нашкодили в Охтирці
17:23
Фани «Зорі» нашкодили в Охтирці

На суперників «Нафтовика-Укрнафти» в черговий раз накладено штраф. Цього разу така доля спіткала луганську «Зорю». Але охтирчан, мабуть, більше схвилювало те, що фани луганської «Зорі» залишили після себе на стінах будинків в центрі міста надписи символіки свого фан-клубу. А ще, яку оцінку отримав арбітр зустрічі із «Зорею» Орест Шмигельський, який не зарахував гола у ворота гостей після того, як на думку наших футболістів та вболівальників м’яч пересік лінію їх  воріт. Щоправда, в обох випадках  все залежить від керівництва футбольного клубу «Нафтовик-Укрнафта».

Нижче наведена інформація про засідання Бюро ПФЛ, на якому були застосовані штрафні санкції до «Зорі» та реакція на цю подію генерального директора ФК "Зоря" Миколи Панченка.
 

23-го жовтня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ

За запалення вболівальниками команди «Зоря» піротехнічного засобу на стадіоні «Нафтовик» м. Охтирка 20.10.2007 р. під час матчу 13-го туру «Біола Чемпіонату України з футболу» «Нафтовик-Укрнафта» - «Зоря» луганський клуб оштрафований на 500 умовних одиниць.

Футболіста донецького «Металурга» Косиріна, вилученого з поля в матчі 12-го туру чемпіонату «Закарпаття» - «Металург» (Донецьк) за небезпечний напад на суперника з можливістю нанесення травми, відсторонено від участі у змаганнях на два матчі.

Футболіста «Фенікса-Іллічовця» Мустафаєва, вилученого з поля в матчі 16-го туру першості команд першої ліги за образливий жест на адресу глядачів, відсторонено від участі у змаганнях на три матчі.

Повний текст рішення засідання Бюро ПФЛ України ви можете подивитись у розділі ПОСТАНОВИ.

При використанні інформації сайту, посилання на Прес-службу ПФЛ України є обов’язковим.

Джерело: сайт ПФЛ (прес-служба ПФЛ)

 

Николай Панченко: «Статьи расходов на штрафы за хулиганство в клубе не предусмотрены»
- Ни для кого не секрет, что зажигать файера на стадионе запрещено. Всем известно, клуб несет за каждый зажженный болельщиком файер ответственность. И те, кто зажгли файера в Ахтырке, наверняка об этом знали. Я не понимаю, какая это любовь к клубу, какая это поддержка, когда ты сам наказываешь свою команду. Кому нужна такая поддержка?

Мы часто встречаемся с нашими болельщиками, с «Ультрас». На этих встречах неоднократно поднимался вопрос о файерах. Я и вице-президент объясняли, почему нельзя использовать пиротехнику, какие могут быть для клуба последствия от этих действий. Увы, те, кого мы считали наиболее преданными «Заре», те, на чью поддержку рассчитывает «Заря» как дома, так и на выезде, нас подвели.

У клуба есть бюджет, в котором предусмотрены различные статьи расходов, в том числе расходы на организацию выездов болельщиков и на организацию посещения матчей с участием «Зари», для детей из интерната и детдома. Статья расходов на штрафы за хулиганские действия болельщиков в клубе не предусмотрена. Лишать детей из детдома и интерната футбольного праздника было бы не правильно. Они ведь ни в чем не виноваты. Поэтому принято решение, ранее запланированную поездку болельщиков в Симферополь на футбольный матч «Таврия» - «Заря» отменить.

Официальный сайт ФК «Заря»

Просмотров: 1133 | Добавил: Спец | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024