Четверг, 28.03.2024, 17:10 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Сентябрь » 29 » Нафтовик в гостях перемагає чемпіона України!!!
20:02
Нафтовик в гостях перемагає чемпіона України!!!
Динамо (Київ): Рибка, Федоров, Родріго (Ващук, 54), Маркович, Гусєв, Федорів, Нінкович, Мілько, Ротань (Мілевський, 46), Лисенко, Ребров (Ель Каддурі, 46).
«Нафтовик»: Куслій, Птачик, Сердюк, Куценко,Кретов (Снитко, 75), Нефьодов, Монахов, Зайчук, Іванов, Шептицький (Товкацький, 68, Олефір, 90+1), Гігіадзе.
Гол: Олег Шептицький (30 хв.)
37 хв. - Ребров не реалізував пенальті
Попередження: Нінкович, 77 - Птачик, 27, Шептицький, 32, Сердюк, 38, Куценко, 79
Нарешті трапилось те, чого так довго чекали вболівальники охтирського клубу. "Нафтовик-Укрнафта" не просто здобув свою першу перемогу в чемпіонаті України, а переміг в гостях чемпіона України київське "Динамо". Київські динамівці вийшли на поле в експериментальному складі. Їх тренер Йожеф Сабо дав відпочити більшості гравцям, які ймовірно вийдуть в основі в матчі Ліги чемпіонів проти «Спортинга». Але й серед тих, хто вийшов на поле, вистачало відомих гравців, серед яких гравці національної збірної та легіонери. Не слід забувати й те, що саме експериментальним складом «Динамо» (Київ) переміг донецький «Шахтар» в матчі за Суперкубок. Нафтовик на цю гру також вийшов не в найкращому складі. З невідомих причин навіть в заявці не було кращого голеадора команди в першій лізі Богдана Єсипа та автора двох забитих голів у вищій лізі Каракевича. Не грали також Олійник та Дедечко, позаяк ці футболісти, орендовані в київського клубу, відповідно умов оренди не мали право грати проти свого клубу. 
Матч розпочався з атак господарів, однак гості досить швидко вирівняли гру. Перший небезпечний момент в матчі виник саме біля воріт киян, коли на 15-й хвилині удар Сердюка зі штрафного відбив голкіпер Рибка. Щоправда до цього на 10 хвилині потужно бив по воротах гостей з далекої відстані Мілько, й після невпевнено відбитого Куслієм м»яча ледве не встиг на добивання Нінкович. А на 22-й хвилині матчу «Нафтовик» втратив відразу дві нагоди відкрити рахунок – спочатку м»яч після рикошету пролетів поряд зі стійкою, а затим Птачик дещо неточно пробив головою після поданого кутового. Через 3 хвилини вже Ребров мав забивати, однак з дуже вигідної позиції він неточно пробив головою. А на 30-й хвилині м»яч таки влітає в сітку воріт чемпіона України після відмінного удару 21-річного Олега Шептицького. Відразу кияни мали нагоду зрівняти рахунок, однак Нінкович з кількох метрів пробив прямо у воротаря. А найбільш реальний шанс зрівняти рахунок втратили динамівці на 37-й хвилині матчу, коли суддя призначив сумнівний пенальті у ворота гостей після того, як м»яч влучив в руку Зайчука. Ніякої зумисної гри рукою в цьому епізоді не було. То ж і не дивно, що фортуна була на боці «Нафтовика» - Ребров пробив значно вище воріт. Удар по «птахам» відомий футболіст продемонстрував ще одного разу через кілька хвилин, коли пробивав штрафний удар. До кінця першого тайму «Нафтовик» втрачає дві нагоди збільшити рахунок – спочатку після рикошету від ноги Шептицького м»яч пролітає в кількох десятках сантиметрів від воріт, а пізніше свої ворота після небезпечного удару головою колишнього московського спартаківця Монахова рятує Рибка. Другий тайм розпочався з масованих атак киян. На вістрі їх атак Мілевський, який вийшов на заміну та Лисенко. На 57-й хвилини гостей рятує штанга. В яку потрапив м»яч після удару Мілевського. Після цього охтирським футболістам на деякий час знову вдається вирівняти гру. Однак в останні 10-15 хвилин, кияни притискують суперника до власних воріт. Небезпечно б»ють по воротам Федоров, Нінкович та Гусєв, втрачає гарну нагоду відігратися Лисенко. Не змінили рахунку й 3 справедливо добавлені арбітром хвилини. «Нафтовик» вистояв і нарешті переміг. В Києві він зробив те, що не зміг зробити в Харкові, коли маючи перевагу в грі з ФК «Харків» програв. Цього разу спортивна фортуна була на нашому боці.
Просмотров: 881 | Добавил: Спец | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024