Пятница, 29.03.2024, 03:30 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Сентябрь » 14 » ФК "Харків" - "Нафтовик-Укрнафта" 1:0. Матч невикористаних можливостей
17:54
ФК "Харків" - "Нафтовик-Укрнафта" 1:0. Матч невикористаних можливостей
Суперники між собою зустрічалися вперше. Наша команда вкотре вийшла на поле, цього разу харківського стадіону, в експериментальному складі. В основі не з"явились відразу 2 нападники - Васіл Гігіадзе та Денис Олійник. У тому, що не було Олійника, нічого дивного. Адже наш молодий футболіст два дні тому відіграв 90 хвилин у Єревані проти збірної Вірменії в складі молодіжної збірної України (на 63-й хвилині Денис реалізував пенальті, призначений за грубу гру проти нього). А ось Гігіадзе в останніх іграх показував невиразну гру. Натомість вперше за кілька останніх матчів вийшов на поле Денис Дедечко та кращий гравець дублюючого складу Олег Шептицький. Також в складі гостей в основі вийшли двоє з чотирьох футболістів, які свого часу захищали кольори харківського «Арсеналу», що пізніше перетворився на ФК «Харків» – Карпенко та Зайчук.  З перших хвилин ініціативою заволоділи господарі, однак перший небезпечний момент виник біля їх воріт на 12-й хвилині після удару Котенка. Ще один небезпечний момент створили охтирські футболісти на 34-й хвилині, коли Єсип намагався переправити м»яч у ворота господарів, але той пролетів в кількох сантиметрах від воріт. Але на той час в рахунку вже вели господарі – на 24-й хвилині відзначився бразилець Рібейра . В цілому в першому таймі територіальна та ігрова перевага були на стороні харків»ян. А вже з перших хвилин другого тайму ініціативою заволодів «Нафтовик». Гостроти їх атакам додав вихід на поле Олійника, який замінив капітана команди Єсипа. Впродовж перших 15 хвилин господарі лише кілька разів з»являлися на половині поля гостей. Кілька гарних можливостей зрівняти рахунок змарнували охтирці після стандартів у виконанні Дедечка, найактивнішого у складі «Нафтовика» в цьому матчі. Безперечно в цій грі Денис намагався довести головному тренеру, що дарма той не випускав його в основі кілька матчів поспіль. На 3-й хвилині другого тайму його потужний удар прийшовся прямо в руки голкіпера ФК «Харків» Худжамова, а на 6-й футболіст пробив вище воріт. Забігаючи наперед, зазначу, що на 70-й хвилині гри Дедечко ще мав одну нагоду відзначитися, але його м»яч після його підступного удару пролетів поряд зі стійкою. Запам»ялися також удар головою захисника охтирців Птачика, який після подачі кутового спрямував м»яча в перекладину та Олійника, небезпечний удар якого ледве витягнув воротар Худжамов. А що господарі? В другому таймі вони створили всього один гольовий момент біля воріт гостей, коли після несподіваного удару здалеку Гунчака невпевнено зіграв голкіпер «Нафтовика» Величко. Прикро, що володіючи ініціативою в другому таймі, «Нафтовик» так і не зміг уникнути поразки. Те, що рахунок не за грою, свідчить і статистика: охтирські футболісти вдвічі більше нанесли ударів по воротам суперника та подали кутових, ніж футболісти Харкова. То ж восьма поразка «Нафтовика» в цьому чемпіонаті, і як мінімум, четверта , коли наші хлопці не поступалися суперникам за грою. Що це? Невезіння чи причина в психологічному аспекті?
ФК Харків: Худжамов, Карамушка, Соколенко, Березовчук, Федецкий, Смалько (Белый, 87), Городов, Гринченко (Самборский, 65), Гунчак, Рибейро, Платон (Чеберячко, 46).
Нафтовик-Укрнафта: Величко, Птачик, Карпенко (Каракевич,80), Нефедов, Монахов, Шептицкий, Дедечко, Зайчук, Иванов, Есип Богдан (Олейник, 46), Котенко (Гигиадзе, 59)
Статистика:           ФК «Харків»    «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка)
Удари по воротам       6 (5)            10 (3)
Удари в створ  воріт   4 (3)             4 (0)
Кутові:                      2 (1)              4 (0)
Примітка: в дужках вказані показники першого тайму



Просмотров: 898 | Добавил: Спец | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024