Суббота, 20.04.2024, 14:33 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Август » 27 » Еще 2 обозрения о матче "Карпаты"-"Нефтяник-Укрнафта" от различных сайтов
19:30
Еще 2 обозрения о матче "Карпаты"-"Нефтяник-Укрнафта" от различных сайтов
К сожалению, уже в который раз о игре "Нефтяника-Укрнафты" в гостях мы мало что знаем. С легкой руки ПФЛ матчи нашей команды в 3-7 турах по телевидению не транслировались. Поэтому, для воссоздания более реальной картины того, что происходило во Львове, предлагаем вашему вниманию обозрения о матче двух известных сайтов - www.sport.com.ua и www.ua-football.com. К слову, начиная с 9 тура, мы снова сможем наблюдать по телевидению матчи с участием "Нефтяника-Укрнафты".
Карпати - Нафтовик-Укрнафта - 1:1

Перші голи та очко Охтирки. Наш звіт про матч
ЛЬВІВ, ІА "Спорт України" - Це була перша гра "Нафтовика-Укрнафти" під керівництвом відомого у минулому воротаря Валерія Городова, а Віктор Іщенко, який керував діями охтирчан у минулому турі, залишився працювати в клубі і напередодні був присутнім на грі дублю. І, забігаючи наперед, саме у Львові перервалась смуга невдач новачка вищої ліги, який провів перший гол і здобув перше очко у новому чемпіонаті.
Початок гри був за господарями, які провели ряд небезпечних атак. Проте завершальним ударам Кобіна, Ковеля, Батисти бракувало влучності. До того ж надійно діяв у воротах Мельничук, а в одному з епізодів м'яч після підступного дальнього удару Федоріва влучив у хрестовину воріт "Нафтовика-Укрнафти". "Карпати" продовжували володіти перевагою, і гості часто всією командою зустрічали розвиток атак львів'ян. А при першій нагоді охтирчани здійснювали контр випади, один з яких ледь не завершився голом, коли Федорів вчасно вибив м'яч з під ніг Пісного, який зробив вилазку у центр штрафного.
Насиченим на події виявився другий тайм. Першими могли відзначитись гості, коли Олійник після пасу Гігіадзе не зумів прицільно пробити повз Мартищука, який самовіддано кинувся в ноги супернику. А рахунок відкрив Батиста, який у штрафному поборовся за м'яч з Харченком та Куценком і проштовхнув низом м'яч повз Мельничука. Агресивності діям гостей додав Шептицький, який вийшов на заміну, а не так давно виступав за "Карпати-2" та дубль "Карпат". Саме Шептицький змусив порушити правила досвідченого Лапка і арбітр засвітив над полем "червоне світло", призначивши штрафний удар. До м'яча підійшов Олійник і чудово підкрутив м'яч у ближню дев'ятку, викликавши неабияку радість своїх колег, адже це був перший гол у сезоні. Вже через хвилину Шептицький сам провів м'яч у сітку воріт, але боковий арбітр Куб'як за мить до цього зафіксував порушення правил. Маючи чисельну перевагу, гості продовжували шукати шляхи взяття воріт "Карпат", і реальну нагоду вирвати перемогу мав ще один вихованець львівського футболу Єсип, проте Худоб'як вчасно відібрав м'яч у суперника в центрі штрафного майданчика. Тож у першому офіційному матчі суперників у вищій лізі зафіксовано бойову нічию, яка знищила останній нуль в колонці набраних очок команду у турнірній таблиці і збільшила напругу у стані аутсайдерів.
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
Источник: www.sport.com.ua

Карпати 1:1 Нафтовик-Укрнафта
До гри у Львові дебютант вищої ліги не набрав жодного очка і не забив жодного голу. У матчі проти "Карпат" охтирцям вдалося зробити і одне і друге. Переломним у грі став момент, коли ветеран "Карпат" Микола Лапко рятуючи ситуацію зупинив прохід Шептицького у кількох метрах від штрафного. За це він отримав червону картку, а "Карпат" гол у власні ворота зі штрафного.
Після цього гра кардинально змінилася. "Нафтовик" відчув запах чогось іншого, аніж поразка і почав давити на ворота Мартищука. Відразу після голу, у львівські ворота залетів іще один м'яч, але суддя його не зарахував, показавши Шептицькому на руку. За 15 хвилин, що залишалося зіграти "Карпати" не знайшли в собі сил забити переможного м'яча.
Початок гри не передбачав такої кінцівки. Охтирці грали дуже обережно і коли перед ними були суперника не мудрували і вибивали м'яча в аут. Карпатівці багато атакували. Вже на другій хвилині Батіста вдерся до штрафного "Нафтовика", де впав у боротьбі з суперником. Суддя епізод проігнорував. Атаки господарів продовжувалися - гол був лише питанням часу. У середині тайму Федорів спробував навісити, але м'яч метрів з 35-и описав дугу і опустився за комірець Мельничуку, який, як і всі інші гравці та уболівальники не очікували такого повороту подій. Однак, м'яч поцілував штангу і опинився в руках воротаря.
У першому таймі "Карпатам" так і не вдалося забити, натомість вони могли пропустити на початку другого. Олійник відірвався від захисників і вийшов сам-на-сам з Мартищуком. Молодий воротар, який "нарубав дров" у грі проти "Динамо" виконав фантастичний сейв, нальоту упіймавши м'яча. Відразу спрацювало старе футбольне правило - Батіста поштовхався з двома захисниками і закотив м'яча у ворота. Так бразилець відкрив рахунок, але Ковєль міг це зробити хвилиною раніше. Володіючи м'ячем він, замість того аби пробити по воротах, почав обігрувати Мельничука і нагоду було втрачено.
Тим часом Валерій Городов, якого на днях призначили головним тренером "Нафтовика" зробив заміну - замість Гігіадзе вийшов Шептицький, якому і судилося стати співавтором вилучення Лапка. Олійник пробив класно - м'яч облетів стінку і влучив точно в "дев'ятку". Те, що відбувалося на полі після цього грою (з боку "Карпат") назвати важко. Незрозумілі передачі, бездумні удари… Зважаючи на невдалий старт команди в чемпіонаті, усі чекали перемоги над "Нафтовиком". Тож нічия сприймалася, як поразка. Давно вже такого не було у Львові, щоб після фінального свистка судді, трибуни осуджували гру "Карпат" власним свистом, у кілька разів гучнішим.
Источник: www.ua-football.com


Просмотров: 857 | Добавил: Спец | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024