Четверг, 25.04.2024, 17:22 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Август » 26 » «Карпати» вдома зіграли внічию з охтирським «Нафтовик-Укрнафта»
00:45
«Карпати» вдома зіграли внічию з охтирським «Нафтовик-Укрнафта»
nullСьогодні, 25-го серпня, у поєдинку 7-го туру чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги львівські «Карпати» вдома зіграли внічию 1:1 з охтирським «Нафтовик-Укрнафта».

У першій половині гри «зелено-білі» переважали своїх опонентів, хоча великої кількості гольових моментів не створили. Львів’яни намагалися діяти через фланги. Володимир Федорів та Ігор Худоб’як з правого, а Сергій Пшеничних та Василь Кобін з лівого флангів постійно намагалися навішувати у штрафний гостей, проте особливих дивідендів це не приносило. Після одного з навісів Володимира Федоріва у ворота «Нафтовика» міг залетіти гол, пороте м’яч влучив у «хрестовину». Міг забивати Батіста, проте після красивої комбінації та пасу Женюха з розвороту пробив неточно. Був момент й у Василя Кобіна, але лівий півзахисник, увірвавшись у штрафний майданчик, замість удару по воротах почав обігрувати захисника, і момент було втрачено. Гості до перерви запам’яталися небезпечною атакою, під час якої уже був готовий з центру штрафного пробити Єсип, але Федорів в останній момент вибив м’яч з-під ноги форварда «Нафтовика».

По перерві гра значно пожвавішала. На 47-й хвилині втратив гольовий момент Батіста, невдало скориставшись навісом на дальню стійку у виконанні Кобіна. А на 52-й хвилині врятував свою команду Юрій Мартищук, котрий вийшов переможцем у дуелі з Денисом Олійником. Забили господарі на 58-й хвилині: Роша Батіста після масованої атаки буквально заштовхав м’яч у сітку воріт «Нафтовика». Відігралися гості через 15 хвилин. Спочатку арбітр поєдинку Деревинський за фол останньої надії вилучив з поля Миколу Лапка, котрий по перерві замінив травмованого Сергія Лащенкова. Одразу після цього Денис Олійник безпосереднім ударом зі штрафного з 25-ти метрів поцілив точно у праву від Юрія Мартищука «дев’ятку».

На післяматчевій прес-конференції наставник «Карпат» Олександр Іщенко вибачився перед вболівальниками за невдалу гру своєї команди та нічийний результат зазначивши, що у причинах не надто змістовної гри розбиратимуться найближчим часом.

Детальніший звіт з поєдинку, післяматчеві коментарі читайте на нашому сайті дещо пізніше

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник:http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news_id=1679&mode=full
Просмотров: 893 | Добавил: bikervadim | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 hammer  
0
ну наконецто начался набор очков,поздравляем нефть
smile

1 Shakhter  
0
Блин,я хотел добавить этот материал,но потом передумал. surprised

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024