Среда, 24.04.2024, 21:58 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Август » 18 » Прикра невдача "Нафтовика" або "Наш тренер - Шевченко"
20:44
Прикра невдача "Нафтовика" або "Наш тренер - Шевченко"
Нафтовик-Укрнафта - Металург (Запоріжжя) 0:1.
Охтирський «Нафтовик-Укрнафта» зазнав шостої поразки підряд в чемпіонаті України з футболу серед команд вищої ліги. Як і в останньому домашньому матчі з «Чорноморцем» наші футболісти не заслуговували на поразку, однак знову фортуна була не на їхньому боці. Хоча, слід зазначити, гості цього разу мали пристойніший вигляд, ніж одесити, які лише за рахунок реалізованого пенальті перемогли господарів. Відчувалася перевага запоріжців в технічному плані. 
Однак причини чергової поразки цього разу слід шукати в психологічному аспекті, а точніше в негативному мікрокліматі, що склався в команді після відставки головного тренера нафтовиків Сергія Шевченка. Безперечно це вплинуло на якість грі господарів в звітному матчі. Віталій Кварцяний, який на думку багатьох, але тільки не охтирських вболівальників, мав стати своєрідною паличкою-виручалочкою, не потягнув навіть на «Каліфа на час». Бо вже наступного дня після свого приїзду покинув розташування команди. Несподівано для всіх, президентом клубу обов»язки головного тренера «Нафтовика-Укрнафти» були покладені на віце-президента Віктора Іщенка. Але таке призначення вболівальники, а особливо фан-сектор, зустрів невдоволенням. На жаль, керівництво клубу та ВАТ «Укрнафти», скоріше за все не бачили акцію протесту, яка розпочалася у фан-секторі з першою хвилиною матчу. Після численного та дружнього «Наш-тренер – Шевченко», фанати розвернулися в бік верхніх рядів 8 сектору з піднятими над головою шаликами клубу. Так вони провели 10 хвилин, після чого почали активно підтримувати улюблену команду.
Що ж до самої гри, то видовищною її не назвеш. Гра проходила з перемінним успіхом. З перших хвилин ініціативою заволоділи гості, які притиснули нафтовиків до власних воріт. Але вже через кілька хвилин господарі вирівняли гру й почали загрожувати воротам суперника. В першому таймі запам»яталися по два удари по воротам Пісного і Олійника, та ще один – Зайчука.. Але більшість з них були неточними. Кілька разів пробивали по воротам господарів і запорізькі футболісти, але також неточно. Не змінилася картина гри і після перерви. Однак дві заміни гостей дещо активізували їх гру. Особливо додав роботи захисту нафтовиків Лазарович, який був найактивнішим в другому таймі у складі гостей. Саме він на 69 хвилині з близької відстані й вразив ворота господарів. Після пропущеного гола охтирські футболісти кинулися відіграватися. Нагоду зрівняти рахунок після штрафного втратив Васіл Гігіадзе, небезпечний удар Богдана Єсипа прийняла на себе поперечина. Ще дві реальні нагоди уникнути поразки «Нафтовик» втратив у компенсований арбітром час. Спочатку Богдан Єсип зі штрафного влучив у захисника гостей, а ще одного разу м»яч після його удару пролетів за кілька сантиметрів від воріт. Прикра і безглузда поразка «Нафтовика».
Щодо складу нафтовиків, то він знову виявився експериментальним. Глядачі не побачили на полі кількох гравців основи - Снитка, Сердюка та киянина Дедечка Досить дивним було й те, що гравця молодіжної збірної України Шарпара, який непогано відіграв у попередніх матчах, було випущено на поле лише за 10 хвилин до його закінчення. Щодо іншого «молодіжного збірника», Олійника, то цю гру навряд чи можна занести до його активу.
Технічні дані цього та інших матчів туру, дивіться в рубриці «Результати».


Просмотров: 1035 | Добавил: Спец | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 4
4 hammer  
0
этого алкаша давно надо было выгнать и всех его шестерок angry

3 Давыдов  
0
этот И О не коуч а клоун кстати ожидаеться новый тренер

2 FCCO  
0
Молодцы!!!Я смотрю вы за тренера горой . респект,pачет и уважуха=)

1 Серж  
0
У меня такое впечатление, что Нефтяник просто не хотел играть или не хотел выигрывать. Может футболисты как и фаны таким образом протестовали против отставки Шевченка? Президент клуба Ярощук! Верни Нефтянику Шевченка.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024