Пятница, 26.04.2024, 16:59 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2007 » Июль » 14 » В грі з "Металістом" охтирський "Нафтовик-Укрнафта" не мав вигляду хлопчика для биття
19:47
В грі з "Металістом" охтирський "Нафтовик-Укрнафта" не мав вигляду хлопчика для биття
В грі першого туру, яка щодно завершилась в Харкові, охтирський "Нафтовик" поступився бронзовому призеру останнього чемпіонату України з футболу з рахунком 0:2.  
Гра розпочалася з атак господарів поля, але вже на 5 хвилині м’яч ледве не влетів в їх ворота – лік забитим м’ячам «Нафтовика-Укрнафти» у вищій лізі міг відкрити новачок команди, колишній гравець криворізького «Кривбасу» Васил Гігіадзе. Ворота, після його сильного удару в нижній кут воріт, ледве врятував кіпер «Металіста» Олександр Горяїнов. Однак після цього все стало на свої місця, ініціативою надовго, аж до кінця першого тайму заволоділи більш досвідчені господарі. Нагоду відкрити рахунок вони втратили на 13 хвилині – потужний удар зі штрафного польського легіонера Ганчаржика парирував воротар нафтовиків Сергій Величко. Протягом десяти хвилин біля воріт гостей виникло кілька небезпечних моментів, але в одних випадках невдало розпорядилися м’ячем харківські футболісти, в інших – вдало зіграв Сергій Величко. Рахунок в матчі було відкрито на 22 хвилині, після сильного удар в нижній кут воріт охтирчан Марка Девіча. Воротар нафтовиків хоча і зреагував на цей м’яч, але будучи прикритим одним із захисників, не зміг врятувати свою команду. А на 22 хвилині після несподіваної атаки,  гості ледве не відновили рівновагу – Васил Гігіадзе потряс сітку воріт «Металіста», але було це з бокової її частини. На 35 і 39 господарі мали нагоду збільшити рахунок, але в одному випадку гостей  врятував воротар, в іншому – м’яч пройшов повз воріт.
В другому таймі охтирський «Нафтовик» заграв більш активно, вирівнявши гру. Знову на вістрі атак гостей був грузинський легіонер Васіл Гігіадзе. На 58 хвилині він двічі пробивав по воротам суперника, і обидва рази м’яч закривали захисники господарі. Через дві хвилини нападник нафтовиків небезпечно пробивав вже зі штрафного, але знову вразити ворота не вдалося. Слід зазначити, що головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич, відчувши, що «голими» руками «Нафтовик» не дотиснути, провів дві заміни. На полі послідовно з’явилося троє легіонерів господарів – нігерієць Нвоа, сенегалець Папа Гуйе та Зезе з Кот-Д’івуару, які пожвавили гру господарів в нападі. Дві заміни провів і тренер нафтовиків Сергій Шевченко – Андрія Кікотя він випустив на поле відразу по перерві, а Романа Каракевича – на 84 хвилині. Можливо, саме вихід на поле Кікотя, допоміг гостям зіграти в другому таймі на рівних з господарями. Здавалося, гра так і закінчиться мінімальною перевагою «Металіста», однак за 2 хвилини до закінчення основного часу м’яч вдруге влітає в сітку воріт гостей – знову, як і в першому таймі, відзначився сербський легіонер Марко Девіч. А за кілька хвилин до цього він отримав жовту картку за симуляцію в двобої з воротарем охтирчан. До речі, гра була досить жорсткою, то й жовтих карток в цьому матчі було немало,. Побачив її перед собою й кращий бомбардир І ліги в минулому сезоні, капітан «Нафтовика» Богдан Єсип. В цьому матчі, на фоні солідної гри свого нового партнера по нападу Васіла Гігіадзе, кращого гравця охтирчан останніх років було мало помітно.
Говорячи про нашу команду, додам, що в першій грі чемпіонату в її основному складі з’явилося троє новачків - В’ячеслав Сердюк (колишній гравець дніпропетровського «Дніпра»), Сергій Снитко («Таврія») та Васіл Гігіадзе («Кривбас»), на заміну виходив Роман Каракевич.
«Нафтовик-Укрнафта» провів гру в такому складі: Величко, Зайчук, Кретов, Куценко, Пісний (Каракевич), Сердюк, Снитко, Харченко (Кікоть), Шарпар, Єсип, Гігіадзе.



Просмотров: 1212 | Добавил: Спец | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика
Copyright MyCorp © 2024